My VVIP

Bahasa Jiwa Bangsa Kan Awakk ;)


Assalamualaikum. oh ya, saya tahu ramai dah update pasal benda alah ni. saya pun nak jugak update
Saya bukan nak mengutuk, mengata, mengumpat. cuma kenyataan kan honey? bila aku try taip orr tulis macam GiNiEyH fuhh penat betul tangan eh main tekan-tekan Caps Lock. tak sangka, rajin betul awak taip macam ni, syabas.n  one more thing, kenapa perlu nak tambah-tambah perkataan tu? daripada saya menjadi shayewp daripada 4 menjadi 7 huruf, eh tak berbaloi tu awak.Cuba taip macam ni ' saya suka awak ' bukan macam ni ' shaYeWp sHukEwW aWaRq ' . no, kalau awak tulis macam ' saya suka awak ' tu bukan skema. saya ulang, tak sekemaa pun. lagipun, masa awak belajar BM dekat sekolah, ada ke guna perkataan macam tu? haa cuba bagitahu saya BM awak dapat berapa? haa berapa berapa?Come on lah, zaman dah maju sekarang. siapa yang taip macam gituwww dikira mundur. jangan tanya orang lain betul ke tak, sebab ni saya je yang kata macam tu. lagipun, tak semart tak cool tak comel pun awak taip macam tu cik adik cik abang cik akak, kan? Bahasa Jiwa Bangsa lah kan.dulu cikgu disiplin saya pun ada cakap pasal ni,dia pun fening dengan budakbudak sekarang.saya paling lah tak suka apabila ada orang bagi message macam GiNiEyH.Tak Suka Ok.
Sekian ~

Terima Kasih Kerana Sudi Membace Entry Ini ;)

4 ulasan:

athirahothman berkata...

BiAsHe LaRhHH AwaRk TiTeW AdEwW StaiL TitEw SenDiRikK TaU TaRkK ?

oke penat gile -.-

cpahniza berkata...

tak sukeww jugerk..erk..tergeliat jari aku taip n tergeliat lidah aku sebut....

nadzirah sofia berkata...

stuju2....ntah ape2 tulis camtu...

pykaa berkata...

tao ta pe..

Catat Ulasan

 
Semua yang tercipta di belog ini adalah hak milik FykaaLaravella.Don't copy paste key.tengs~