My VVIP

Kau Kuat Kan Terima Nie Semua..

Assalamualaikum ;) ini entry sedih,bg aku la..bg korg aku ta tawu lah..pg td gy sekolah dpt berita yg sorg bdk clssmate aku exciden..da dpt tawu n denga sume cerite kt kawan aku yg dh melawat dia kt hospital,mmg gilaa sedih!acc aku da twu awal lg,tp ary tuu mgkin aku ingat just kemalangan biase..rupe2nye,now dia ade kt icu..terok sgt kau exciden kan,aku pon penah exciden gak tp alhamdulillah ta seterok ape yg belaku kt kau..sedih bile denga cite kwn aku kt sekolah td,walaupon dia clssmate aku n aku jarang betegor pon ngn dia aku ttp la anggap dia membe satu kelas..dia nie ta byk becakap,dok diam je kt belakang class bb tempat dia pon mmg kt belakang..orangnye pon biase2 je,ta suke gnggu org laen..ermm,hope kaw cepad sehad n dpt kembali ke sekolah mcm biase la ek..insyaallah~n aku harap kaw kuat terima dugaan drpd-NYA,kau kena engat bkn saje2 Tuhan na bg sume nie kt kaw..mgkin ade hikmah sume nie kan,if Tuhan panjangkan umur dia,aku harap dia berubah ke jln kebaikan..*kstop,rase na nanges plak..(ta tahu knp) baii.
Terima Kasih Kerana Sudi Membace Entry Ini ;)

3 ulasan:

Nur Aischa berkata...

kesiannya dia.... doakan dia cpt sembuh k :)

sugar2 kapas strawberry berkata...

doakan dia :)

Korean Style Online berkata...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work,
sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / dress online malaysia. have a nice day

Catat Ulasan

 
Semua yang tercipta di belog ini adalah hak milik FykaaLaravella.Don't copy paste key.tengs~